Differing Competition

Long Cool Woman In A Black Dress

Dags för lite fix

Ja det kan verkligen vara skönt med lite rena fönster, det gör så mycket och det är något som man kanske drar sig för att göra. Jag vet att jag gör det men att det är så otroligt skönt när det väl är gjort och man har rena och fina fönster igen.

Det kan verkligen vara värt det

Det är ganska skönt att låta någon annan göra jobbet som att fixa fönstren så att man slipper det själv.
Min svåger jobbar som fönsterputsare och det är ju väldigt bra för dom, dom har alltid rena fönstren. Det finns många som jobbar som fönsterputsare så det är väldigt tacksamt. Man kan bara söka på " fönsterputs lund " till exempel så hittar man någon bra som kan göra jobbet åt en.

Ja det är så skönt att få det kort några gånger per år i alla fall. Sen beror det ju var på man bor och så vidare. Vissa lägen gör att det blir smutsigare oftare och gör att man då måste tvätta dom lite oftare än om man bor någonstans där det inte blir så smutsigt lätt.

Men det är hur som helst värt att ta hjälp om man har möjlighet, dom som jobbar med det är så snabba och gör det så enkelt och så blir det så bra resultat. Det är mycket bökigare om man gör det själv och måste anstränga sig för att få båda sidorna rena utan att man ser några ränder eller liknande, Så det kan ju verkligen vara något som man tycker är värt att ge sig själv.
Så slipper man göra jobbet själv, utan får någon annan som är proffs på det att göra det. Ja det är hur som helst bra att se till att tvätta fönstren lite då och då för det gör att hela huset ser renare ut.